Thursday, March 5, 2009

.:2nd attempt:.


hehehehe...my face again....y???? becoz im the owner maaaa.....hahahaha....ok la...again....the posprocesing...xla bnyk sgt....since aku nye pc ni agak sengal tuk menggunakan illustrator kan...aku nk install premium cs3 pon problem....aku sakit ati...but at least aku menggunakan semua ape yang aku ade la...hahhahaha....so...sikit2 aku polish my skills.....so...korang tgk la...aku into potret....but aku lebih suke outdoor....tgu je la sikit ari lagi...ade sikit penambahan dlm beg camera aku tu...hehehehehe...nite!!!

4 iDeas:

Diana-k March 5, 2009 at 9:07 AM  

ader penambahan dalam beg camera??
apakahhhh????

the.flyingtoyol March 5, 2009 at 11:57 AM  

waaaaaaa..... dah ada lampu limpah or lampu sorot ekk.... ??? hehehehe....

Apasal gambor eko nie nampak TEMBAM semacam jek... perkh... bro, lu kena g MOSCOW WEIGHT MANAGEMENT lah.... hehehehe.....

bojeng March 5, 2009 at 12:16 PM  

wakakakaka.....lampu limpah????? blom lagi bro...itu effect management....hahahaha

alamak dah tembam ke??? klu brani tgk skang la...kompom klu ko selaku abg aku kan...kompom ko akan bawak aku p makan kt VS....hehehe...ade shape v dah muke....mcm cte v gak la...hahahahah
tp pehal plak moscow?? jauh sgt tu...xpe...aku rela g joging , main bola ke ape ke...hahaha sebab metabolisma aku tinggi bro....senang naik senang turun...hahaha...nk hensem lebih...tak makan seminggu...kompom...skeleton mesi kuar....wakaka...leh dressing skinny dah....

Diana-k March 6, 2009 at 9:03 AM  

ceitttt... abg botak nieeee...!!!!!

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP