Friday, January 23, 2009

a minor...

comment plz...ade sinopsis kt bawah...

A MINOR (komedi romantik)
Aisyah terlalu ingin untuk menjadi seorang penyanyi. Beliau sanggup lakukan apa sahaja malah telah usaha bersungguh-sungguh untuk mencapai cita-citanya itu . Berkat kesabaran akhirnya beliau ditawarkan satu sessi uji bakat.
Pada hari yang dinantikan , Aisyah tidak begitu bernasib baik . Beliau telah dilanggar oleh seorang jejaka kacak yang juga seorang penyanyi popular dewasa ini (Remi) . Tidak seperti kebiasaan gadis , Aisyah bertindak sebaliknya . Aisyah bengang pada si Remi kerana telah menghancurkan satu-satu harapannya untuk menjadi penyanyi
Hal ini mendatangkan kehairanan buat Remi . Buat pertama kalinya ada gadis yang langsung tidak memperdulikan dirinya yang kacak malah popular . Keunikkan peribadi Aisyah mendapat perhatian istimewa buat Remi sekaligus berusaha untuk rapat .
Setelah mengenal hati budi masing-masing maka timbullah bibit cinta di kemudiannya . Namun cinta yang cuba diputikkan tidak semudah yang disangka . Tunang Remi iaitu Nina tidak mahu mengalah malah sanggup tentang habis-habisan

4 iDeas:

FS January 23, 2009 at 4:00 PM  

sinopsis tu citer betul ke beb?

bojeng January 23, 2009 at 4:08 PM  

yup bro..
tu sinopsis telemovie...
giler ak aku disuruh wat poster...pergh...hahaha cam karut marut kan...tp mane la tau rezki kan...layan kan aje...

It's me... L@N January 23, 2009 at 4:59 PM  

masuk kan note taugeh bro... tulisan berbalikkn background kat garis garis note tu... cam buku muzik darjah 3

betul ke cakap aku.. apsal putar belit???

bojeng January 24, 2009 at 2:21 PM  

haha..layer note to mmg dah ade lan...tp aku trase macam tak kene..
heheheh...

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP