Tuesday, January 20, 2009

~~~MAAF~~~

tiada kesalahan yang tidak dihadiri dengan kata maaf...
biar mudah atau susah kata2 ini...ia tetap mempunyai nila yang tinggi...
so aku kt sini nk memohon maaf la klu korang bukak blog ni xde update...tu pon klu korang bukak kan...mood aku ilang...so...tgu je la mood aku sampai balik k...
dan sekiranye ade kesalahan yang aku wat kt korang sume...aku minta maaf la...klu aku tak tau ape salah aku tu...korang bgtau la aku k...
aku sedia menerima semua jenis teguran...tetapi bukan cacian...sekian terima kasih
-bojeng-

0 iDeas:

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP