Thursday, December 18, 2008

world of SENGAL...hahah



amacam??? GRINCH tak???? wa tgk blk gmbr2 dulu...ni awal tahun ni...aku ngn opismate masuk mini amazing race la konon2...hahaha...kene brani beb nk pakai spek bingkai kaler ijo ni...klu tak..hahaha...lu tgk la..baju wa kaler kuning lagi..padan plak ngn spek ijau..suar itam...kasut wa tetap merah aritu...wakakaka...gilo wa ni....main sarung jek....member wa lelaki yang buat2 tdo tu name hisyam...baik budak nye..sape berkenan meh la mintak nombor...yang duk sebelah wa tu...reen...kire opismate pompuan y paling sempoi la...fesyen freak..n sgt la rajin jog die tu...yang akak bertudung tu...kak jana....baik gak ngn aku...hehe...teringt lak aku time wat keje gile main pusing2 la....tergolek2 la...hahahah




so ni la perangai wa...hahaha...atas sekali gmbr first...LANSI kan lens tu....hahaha...tu aku pinjam je..blom mampu beli...mule2 nk beli tu dulu tp pikir2 balik...baik aku beli 5D dulu...hahaha...tu SIFUK aku nye lens...
seken pic...gmbr ni aku rase tengah menunggu parent aku kt crowne KL...boring la tu kan...so bagi line la dorang dlm hotel tu...hehehe..ha wat pe tu dlm tu...hahaha...mama n papa stay cool k..LOVE U!!!
third pic...ni aku rase raye haji raye pose aritu kot..ni kompom raye kedua sbb baju melayu kaler ijo...hahaha...posing sendiri poyo...gmbr tu la kedai komputer aku...hehe...tokey kedai tu adik aku..aku ni share partner jek..hahaha
4th pic....ha...ok tak spec tu?? tak mampu la nk miliki spek tu...aku pinjam wat amik gmbr jek...tu spec Ash_Kimura...lupe la plk edisi ape...tp brand OAKLEY la...hahaha...belakng tu kete aku tgh sarung tabung tengah kt piping bawah kete...kete slow kene ikut undang2 la...
5th pic....hahaha...hadoi aku pon segan nk tgk...tp dah tu mmg aku kan...wat pe nk segan...wakakakaka....helmet abg ipar aku...chare gak...hahaha layan aje la perangai sengal aku ni....sape selalu ngn aku tau la camne sengal nye aku ni....





hahaha...ni meter caldina....sory SABIQ wa lenjan caldina lu...hahahahah...best beb...tgk meter la...wa henjut sampai lentok tu....RSM tak tau la dapat brape kan....lalalala....yang beli caldina la...hahaha....mini cooper S pon ok...hahahha





hahaha....kacak tak??? wakakakaka...cam budus je ade la kan....tu wa kt opis...keje jage penampilan beb...ok ke rambut wa camni??? wa tak suke beb...ish apo ni..hahaha wa ade la anta mms gmbr first tu kat sorang awek kan....pas die bangun tdo die reply "hai abg hensem..:*)" aaaauwwwww.....wakakakakaka.....abis la aku kene kutuk kt komen ni...hahahaha lantak la...ha gmbr seken tu...klu die ingt la kan...bile aku pakai baju ni??? haha...ni la first time wa nk p amik die kt umah...gigil gak...ala...tp pe de hal..hati dah suke...brani aje la...wa nk set rambut time tu je buleh membuat kan mama wa membebel...nasib baik support dari segala sudut..hahahah time ni la wa bawak myvi side miror nye patah...hahahahahg la carik gmbr side miror patah tu dlm blog org lain....kire macam main harte karun la ni..hahaha





hahahaha.....AT LAST!!!!!!!! this is me!!! erman bin ibrahim....bojeng....n now with new nick....GONEjen9_Drift...hahahaha wa mmg kaki drift..(pergh sembang tak ingt kan) hahaha...lantak la...nk layan drift ngn wa lu org layan dulu ngn loyai n lan.....hahahah ok camne my new haircut best tak???hahaha kenape aku tak letak gmbr depan??? coz DIE pon tak tgk dari depan lagi...kecuali la member2 wa yang jmp wa ari2 kan..hahahaha...so aku try be fair la sini...hahahahaha....ni bukan sebab keciwa ek..ni sbb wa ade cite2 nk jadi joe satriani....hahahahahaha....layan la sengal aku arini....tolong la layan...hahahaha

13 iDeas:

Farazila December 18, 2008 at 6:45 PM  

uiks...dah bald ker..
erm okie la tu tukar selera plak kan...

erm kaki drift..hati2 di jalan raya k...ingat org tersayang tue...

Anonymous December 18, 2008 at 6:50 PM  

bro..
xagak2 kpale same licin ngan helmet blong tu..kuikuikui

**slipaer ijau papa laie cun..")

truly
mrs ezoe~

Anonymous December 18, 2008 at 6:57 PM  

lu memang encemmmmm wa tgk sebijik mcm citer anak2 sidek 'Adol"....wakakkaka ...x kisah ler erk...hati mau baik baik...

cheerss

-LanGBuana-

the.flyingtoyol December 18, 2008 at 8:18 PM  

bab yg pki helmet n spek itam tu kan......sekali imbas wa nengok teringat wa ngan "crazy frog" teradaaaa...da...da...daa.... peemmmmm...peemmm.... puuuurrrrr......... hehehehehe.... sebijik siuttt.....

Diana-k December 18, 2008 at 8:44 PM  

Oh God......my bojeng is so sengal....

It's me... L@N December 19, 2008 at 8:39 AM  

wa pun nak botak ah.. nanti sesama nak makan kita baca doa upin dan ipin...(doa makan) sebab kalau suruh baca doa makan terbaca doa buka puasa... hahaha... anak Mrs. F la neh... pelik lak wa kul 9 baca doa buka puasa... takpe la.. janji makan...

Loyai_Drift aka JoyTT December 19, 2008 at 3:29 PM  

damn... Siut ar yg bab pki helmet steng tuh... lu tgk mcm 'crazy Frog' toyol.. wa tgk mcm hitler.. kekek.. tapi hitler misai kontot.. nie janggut kontot.. waaakakakaka

Mrs F December 19, 2008 at 3:36 PM  

Tetiba lak masuk nama anak aku..........Alhamdullillah aku dapat anak cam 2..........

X sia2 aku dipotong MACAM "IKAN"

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM December 19, 2008 at 6:00 PM  

hahahaha....kesimpulan nye crazy frog = hitler...hahahah...selambe beb...naik motorbike pakai helmet tu...hahahahah....

ayang December 20, 2008 at 6:05 PM  

bojeng mmg sengal!!!

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM December 22, 2008 at 8:57 AM  

hahah..sebelum berlaku kekeliruan disini...ni la name kenalan aku yang boleh mencetuskan kontroversi terhebat di alam cekrawala ni.... yang komen atas aku ni...hahahaha...gile klu la laki korg pgl ko camni...tak ke mengamuk satu malaysia bini org tu...wakakakaka...tukar la name tu saudari .....hehehe

Anonymous December 22, 2008 at 10:07 AM  

wah jeng
lawa spek?
bingkai ijo lagi

pinjam ngan brader yang kat nilai tu ko?
ihik2
sian dio ekau pinjam, pulangla balik sian dio

R December 23, 2008 at 11:05 PM  

wahhh... gambar tak flattering ni... cheh, kot ye pun photoshop skit la muka berlemuih aku tu.

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP