Wednesday, December 17, 2008

CANON FREAK!!!!

team canon JB...hahahaha

dlm aku menyusuri folder2 gmbr aku...terjmp gmbr ni...teringt sewaktu nye diri ku sebelum dan selepas aku berada kt sane...hahaha...so...this time black n white color di pilih atas alasan mood aku terhadap gmbr ni...hanye hitam dah putih dapat digambarkan...aku yang kiri sekali tu...(time ade rambut la..hahaha) tengah tu la SIFUK aku...kire sekali tu L@N...klu kt KL ni...die bnyk la tolong aku...so kitorang not remains as a fren but more than that...loyai pon sekali...die tade sbb die yang snap pic ni...so..korang tgk cite 4 brothers tak??? lebey kurang camtu la aku anggap...hehehe...so kt danga bay ni...JB...aku gerak JB tuk melepaskan segala keraguan dlm idup aku kt sane selame seminggu...camne care aku melepaskan?? dgn care mengambil gmbr menggunakan "L" lens....ahahahah...kecoh r lu org...ingt wa gerak JB sbb jiwa kaco..hahah...tp mmg ade sikit la..hurm...hitam dan putih ek???

hitam-----kaler ni b4 aku datang JB la bnyk inside my soul....sgt gelap la...kt JB la aku bnyk sedar sape aku sebenarnye...hahahaha...aku kuat gak rupenye...wakakaka...kuat gelak..kuat tipu...tp wa tak pernah tipu perasaan wa la...wa sanggup wat sumthing sbb wa yakin itu aje care wa nk jujur...hahahaha...so..lepas di belasah oleh TOYOL dan LOYAI...wa sedar dimana wa berpijak..hahahah...

putih-----kaler ni bersihhhhh la amatkan...korang tgk aku pon selalu gune baju putih...tp takde la melambangkan aku ni baik...aku ni jahat ya amat beb...jahat2 aku pon jahat biase2...semangat aku datang balik...aku kembali lebih berani nk lalu idup aku dengan keyakinan diri sendiri...ha...korang tgk...wa dah ckp wa makin brani...now wat ever things yang wa decide wa ready 2 mende....1. i get it or 2. i lose it....itu aje..klu dapat wa akan jage...klu xdapat wa anggap itu bukan rezeki wa....

TUHAN MAHA ADIL.....ya...ini la pegangan wa skang....so skang ni...my live fly high...tak tau la tinggi mano...tak sompek nk kojar...hahaha...sobab eh laju bonar...so kembali kepada canon...sebebnarnye yang wa merapek kt atas ni cerite camera...heheheh...

btol la..klu korang shot hanye 2 je result kan....1.jadi cantik or 2. jadi cam tahik...hahahaha....so no 50-50 nye result....sbb kite nk mende yang btol² clear dlm idup ni kan..
klu 50-50 ala....penat la plak nk ngedit2....hahahahah....nk ngedit tu satu hal...klu time ngedit tu ade plak software lain release baru atau dari dulu dgr crite tetibe nk release skang...ngengado kan??? tampar karang..hahahah nape nk release plak time wa nk edit gmbr gune CS3 kan..yang wa maksud kan ni ialah software LR...hahahahha so aku gune je...aku tetap kan hati aku pada yang satu iaitu LR....sbb kang poning klu nk gune 2 2 kan....hahaha...so gmbr atas tu aku edit gune LR...hehehe...aku rase cukup takat ni je aku merapek...

tunggu next release.......heheheheh

5 iDeas:

miss ac December 17, 2008 at 10:59 PM  

aku tak penah naik lg keta ko lorrr hahahaha...=p

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM December 18, 2008 at 8:19 AM  

nk naik ek....ha..balik malaysia cecepat....hahahhaa

It's me... L@N December 18, 2008 at 8:59 AM  

"i believe in happy ending"

Sedap ayat tu... ayat pada baju wa... tapi wa baru sedar... ayat tu menipu... dusta...

"life is complicated, it suck when you believe in happy ending"

Loyai_Drift aka JoyTT December 18, 2008 at 1:29 PM  

petik nama wa ngan toyol siap pki hurup besar siot... takde yg marah kat kitaorg takpe.. hehehe.. klu ader yg marah aku nak kena buat cover insurance nie.. kekekeke

the.flyingtoyol December 18, 2008 at 4:53 PM  

yai..... buatkan aku sekali ekk.... heehehehehe

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP